Xavier Kirchner.
Director del programa
XK.jpgEnginyer Industrial per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials de Barcelona, és el fundador i director del programa IMAE.
Amb 15 anys d’experiència com a directiu en telecomunicacions, particularment en aplicacions per a Internet i xarxes de commutació de dades en àrea àmplia, i 25 anys d’experiència prèvia en Tecnologies de la Informació, ha desenvolupat activitats en els camps tècnic, estratègic i comercial, amb un enfocament especial en la posada en marxa de noves activitats, innovació i gestió del canvi.

Té àmplia experiència en empreses nacionals i multinacionals, en treballs de col·laboració amb terceres companyies i en la posada en marxa, motivació i control de grups heterogenis de persones en entorns multiculturals. Ha dirigit Centres d’Investigació i Desenvolupament, ha instal·lat i dirigit Centres de Processament de Dades universitàries, ha fundat i dirigit empreses pròpies i ha treballat com a professional liberal.
Bon comunicador. Té experiència en projectes de divulgació i adaptació de missatges i continguts a diferents perfils d’audiència, en el disseny i desenvolupament de plans de formació i avaluació del rendiment de processos educatius.
Flexible als canvis i amant dels reptes professionals i personals.


Míriam Martí Pallarès006.2b.jpg
Llicenciada en Biologia i Màster en Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental per la Universitat Pompeu Fabra.
En el programa IMAE ha impulsat i coordinat projectes de divulgació científica com ara “Canal Festa de la Ciència TV”, “Reporters en Acció”, “Divulga la Recerca de la Marató” i “Què pot fer la ciència per la societat?”. Ha estat responsable dels vídeos de divulgació científica i educativa del programa IMAE portant la direcció, redacció i pre-producció. Assessora científica del programa de televisió Quèquicom, ha portat la redacció i coordinació del format “Quèquicom Respon”, un tipus de Quèquicom d’emissió trimestral on experts responen les preguntes que encurioseixen a l’audiència. Membre del grup impulsor i de comunicació del projecte eduCAT1x1 al Servei d’Innovació i Recerca Educativa del Departament d'Educació.
Té el Certificat d’Aptitud Pedagògica en l’especialitat de Ciències Naturals i ha treballat com a professora. Així mateix, la seva formació i experiència és complementada per la seva altra passió, el món de la interpretació. Formada a l’Estudi Nancy Tuñón, sota el Pla de Formació de l’Actor, ha treballat en diferents projectes teatrals i audiovisuals.

Carles DíazCarlesdiaz.jpg
Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialitzat amb el Màster en Innovació i Qualitat Televisives de TV3, és el realitzador i muntador dels vídeos del programa IMAE. Així mateix ha participat com a tutor i formador audiovisual dels participants en el diferents concursos del programa.
Té àmplia experiència en el món de la ràdio com a director, presentador, productor, redactor i muntador. En els últims 8 anys ha estat a Ràdio Castellar, Cadena SER, RAC1 i Onda Cero.
Els seus reportatges han estat publicats a Internet i emesos per televisió. El 2010 va guanyar el 1r premi per “Un joc, un país” dins del Concurs de Curtmetratges i Projectes Audiovisuals RETINES.